Rio Club București - Dansuri Latino | Kizomba, Bachata, Salsa

Bine ați venit la Rio Club București

Locul unde pasiunea pentru dans și ritmurile latino se întâlnesc pentru a crea momente de neuitat. Suntem mândri să vă prezentăm o experiență vibrantă, unde eleganța Kizombei, romantismul Bachatei și energia debordantă a Salsei se îmbină într-un cadru prietenos și plin de viață. La Rio Club, dansul devine o formă de exprimare, o modalitate de a forma conexiuni și de a împărtăși bucuria. Indiferent dacă ești un dansator experimentat sau doar curios să explorezi aceste stiluri de dans, suntem aici să te ghidăm și să te încurajăm să te desfășori pe ringul de dans.
Salsa dans | Club Bucuresti | Latino
Salsa
Vineri & Sâmbătă
22:00 - 06:00
Bachata dans | Club Bucuresti | Latino
Bachata
Vineri & Sâmbătă
22:00 - 06:00
Kizomba dans | Club Bucuresti | Latino
Kizomba
Vineri & Sâmbătă
22:00 - 06:00
Tango dans | Club Bucuresti | Latino
Tango
Duminică
20:00 - 00:00

Dansuri latino

Latino Party

La Latino Party-urile noastre, veți avea ocazia să vă exersați mișcările de Kizomba, Bachata și Salsa, și să creați conexiuni autentice cu ceilalți dansatori. Fiecare melodie vă va purta într-o călătorie a simțurilor, iar fiecare pas de dans va fi o expresie a bucuriei și pasiunii.

Good Drinks

Barul nostru este un sanctuar pentru pasionații de băuturi fine. Avem o gamă variată de cocktailuri creativ concepute, realizate cu ingrediente proaspete și selectate cu atenție pentru a oferi o explozie de arome și savoare. Fie că sunteți în căutarea unui Mojito răcoritor, a unui Margarita cu sclipiri de lime sau a unui Old Fashioned cu iz de nostalgie, veți găsi ceva pe placul vostru în meniul nostru bogat.

Ce spun clienții noștri?

Mi-a plăcut foarte mult! Am fost o singură dată, dar cu siguranță vor mai fi și alte vizite. Muzică foarte bună (am stat doar în sala de salsa), oamenii prietenoși. Să fie fiesta!
cristina Ungureanu
Deși nu am prins petrecerea de la început, m-am simțit foarte bine. Am mers o singură dată aici, însă am rămas plăcut surprinsă: muzica este diversificată, lume cu bun simț, prietenoasă. În paharele prietenilor cocktail-urile arătau super, însă nu am apucat să gust.
Gabriela stoica
Atmosfera frumoasă, oameni frumoși, dansuri frumoase, părerea mea e că ar trebui lumină mai intimă să poată să danseze și începătorii.
Adrian Apostol